Duo massageworkshop

Deze duo massageworkshop is bedoeld om samen met je partner, vriend(in) of … te leren masseren in je thuisomgeving. Je leert niet alleen hoe je elkaar een heerlijke rugmassage kunt geven, ook nek, schouders, armen, handen en voeten worden tijdens deze workshop behandeld. Ervaring met massage is niet nodig, plezier met massage is gegarandeerd.

De duo massageworkshop maakt je stap voor stap vertrouwd met massage. Na de workshop kun je elkaar een weldadige ontspanningsmassage geven. Wellness in je eigen huis!

Waarom?

Een massage kan ontzettend veel deugd doen.  Maar we kunnen helaas niet elke dag langsgaan bij een professionele massagetherapeut(e).

Het kan dus zeker geen kwaad om zelf wat massagetechnieken aan te leren om de ander te verwennen.  En zou het niet leuk zijn om er tegelijkertijd voor te zorgen dat ook je partner/vriend(in),… enkele basis massagetechnieken onder de knie krijgt?

Deze massageworkshop is een leuke manier om samen een paar massagetechnieken aan te leren.  De workshop is een zeer fijne activiteit voor een koppel, maar is ook perfect geschikt om samen met een vriend(in), je zus, … te doen.  Uiteraard ben je na deze workshop geen volleerd masseur, maar je zal zeker één en ander bijleren om thuis mee aan de slag te gaan.

Duur
2.5 uur
€ 150 voor 2 personen

 

Wat leer je tijdens de Duo massageworkshop?

✓ Welke voorbereidingen je kunt treffen als je gaat masseren
✓ Welke massageolie je kunt gebruiken
✓ Massagehouding voor ergonomisch masseren
✓ Uitleg effecten van massage en massagetechnieken
✓ Keuze uit optie A, B of C

 Optie A: (liggend)
✓ massage van rug
✓ massage nek
✓ massage hoofd
✓ massage schouders
✓ massage armen en handen
✓ massage benen en voeten

 Optie B: (zittend)
✓ massage gezicht
✓ massage hoofd
✓ massage nek
✓ massage schouders
✓ massage armen en handen
✓ massage onderbenen en voeten

 Optie C: zowel zittend als liggend
✓ massage van rug
✓ massage nek
✓ massage hoofd
✓ massage schouders
✓ massage armen en handen
✓ massage benen en voeten

Je leert de bewegingen zowel in liggende houding als zittend. Daardoor kun je je partner na de workshop ook bijvoorbeeld op de bank of aan de keukentafel een massage geven voor rug, nek, armen, benen en voeten. Je kunt elkaar helpen voor ontspanning of bij vastzittende spieren!

 

De inwendige mens wordt ook versterkt!

Tijdens de workshop krijgen jullie een kopje koffie, thee of limonade aangeboden. En voor de lekkere trek een klein versnapering.

 

Benodigdheden tijdens de massageworkshop (graag zelf meenemen):

- twee handdoeken en één badlaken
- tip: draag gemakkelijke kleding & geen sieraden, we werken met olie en dat kan vlekken geven.