Masseren vanuit je hart, gevoel en intuïtie

Bij deze massage staat de liefdevolle aanraking voorop. En vanuit die liefdevolle aanraking ontstaat een massage op maat, precies passend bij de ontvanger. Het weer in contact komen met je lichaam, waarnemen waar spanning/ontspanning zit. Deze massage zorgt voor een goede doorbloeding. Het zelf genezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Er kan energie worden vrijgemaakt, die eerst werd verspild door spanning. 

Deze massage heeft een sterk vitaliserende werking, zorgt voor een gevoel van diepe ontspanning en is uiterst geschikt om afvalstoffen af te voeren. Deze massage werkt ook op de inwendige organen en regelsystemen zoals de zenuwen, bloedsomloop en hormonen. Je voelt je lekkerder in je vel, doordat je energie weer kan stromen en zorgt voor herstel.

Daarnaast worden je emotionele en psychische spanningen minder of gaan zelf helemaal weg. Je wordt je bewuster van jezelf en dat is goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de massage kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf.

Het ondergaan van een massage is ontspannend voor lichaam en geest. Je hoeft even niets en komt helemaal tot rust. Door de aanraking word je je bewust van je lichaam en het bevordert het contact daarmee.

De massage is een lichte en vloeiende massage die invloed heeft op de energiestromen in het lichaam, zoals de bloedsomloop, de lymfestroom, ademhaling, de levensenergie. Het is een massage met veel strijkingen en draaiende bewegingen met de vingertoppen en duimen, meestal in de richting van de voeten. Door zachte druk te geven op de huid wordt energie geleid naar een deel van het lichaam waar een tekort is. Sensaties als warmte, kou, tintelingen, druk en stroomstootjes worden door klanten waargenomen.

Verder stimuleert deze massage de bloedsomloop met als gevolg dat er door het hele lichaam meer zuurstof gaat stromen. Dat is goed voor alle weefsels en ook voor de huid. Spieren kunnen weer soepeler worden en het kan helpen om spanningen in het lichaam op te lossen. Daarnaast is het gewoon fijn om aangeraakt te worden, daarvan te genieten en een rustig moment te hebben helemaal voor jezelf.

Tijdens een massage lig je onder een handdoek. Alleen die lichaamsdelen die op dat moment worden aangeraakt worden ontbloot, de rest wordt bedekt met een handdoek. Je houdt tijdens de massage je onderbroek aan. Een bh mag je uitdoen maar ik kan deze ook losmaken wanneer je op je buik ligt. Het gaat erom dat jij je volledig kunt ontspannen tijdens de massage en dat je je op je gemak voelt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke massage-olie.

Ik heb veel verschillende etherische oliën in mijn salon die ondersteuning kunnen bieden bij lichamelijke problemen of emotionele worstelingen. Ik kan gebruik maken van één of meerdere oliën tijdens de massage. Als ik weet waar je hulp bij nodig hebt dan kan ik vast uitzoeken welke oliën daar geschikt voor zijn en kan ik het een en ander klaar te zetten. Er zijn ook contra−indicaties voor het gebruik van bepaalde etherische oliën zoals bijvoorbeeld hoge bloeddruk of epilepsie. Heb je een bepaalde aandoening of gebruik je ergens medicijnen voor dan is het belangrijk om dit ook te laten weten. Bij de eerste behandeling zal ik een zuivere massageolie gebruiken met misschien een etherische olie die bij iedereen gebruikt kan worden.

De massage begint met een kort kennismakingsgesprek waarbij we samen stilstaan bij wat er eventueel extra aandacht nodig heeft. Na de massage hebben we nog even een kort nagesprek over hoe de massage is verlopen. 

30 min € 29,50
45 min € 39,50
60 min € 49,50
90 min € 69,50

 

 

 

Strippenkaart:

Voor elk gewenste massage aan te schaffen.

Wil je regelmatiger genieten van een heerlijke massage en korting krijgen? Schaf dan een strippenkaart aan. Vaak laten mensen zich masseren als er klachten zijn, maar waarom wachten als je dit ook kunt voorkomen?

Voorwaarden:

 • Op de strippenkaart zal de eind datum, aantal, massageduur en uw naam worden genoteerd.
 • De strippenkaart is 1 jaar geldig
 • Indien de kaart na de geldigheidsdatum is verlopen en er is nog niet voldaan aan het aantal behandelingen, dan is er geen restitutie mogelijk.
 • De strippenkaart moet met elke afspraak meegenomen worden voor aftekening. Wordt deze strippenkaart niet meegenomen tijdens de afspraak, dan wordt het normale tarief gerekend.
 • Minimale afname is 5 behandelingen per strippenkaart.
 • Krijg 10% korting op het totaal bedrag bij minimaal 5 afname en bij 10 of meer 15% korting op het totaal bedrag. 
 • Inwisselen tegen contant geld is niet mogelijk.
 • Indien u een uitgebreidere behandeling  wenst, dan kan dit tegen bijbetaling.
 • Indien u een kortere behandeling wilt, dan waar je strippenkaart voor bedoeld is, dan krijgt u hierop geen restitutie.
 • De strippenkaart is persoonsgebonden. Het is dan ook niet toegestaan deze strippenkaart aan derden door te verkopen, of deze voor commerciële doeleinden te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van ‘Salon Lisboa’.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor de strippenkaart. Bij verlies of diefstal kunt u geen aanspraak maken op de overige behandelingen.
 • De strippenkaart kan niet in combinatie met andere acties/aanbiedingen worden gebruikt. 


De tarieven zijn inclusief:

 • 21% BTW 
 • Gebruik handdoeken 
 • Gebruik olie 
 • 5 min omkleed tijd
 • Kort gesprek (5-10 min.) m.b.t. uw medische achtergrond (geldt alleen bij de eerste behandeling, de afspraak duurt in dit geval dus iets langer).

 

Bij Salon Lisboa kunt u niet terecht voor erotische massages!