Voeten worden helaas vaak vergeten, terwijl het toch ook een belangrijk lichaamsonderdeel is om ook eens extra te verzorgen. Ze brengen ons de hele dag waar we wezen moeten. Dus geef uw voeten ook eens wat extra aandacht en verwen ze eens met deze heerlijke Voetbehandeling, ze verdienen dit! 

Salon Lisboa biedt 2 soorten Voetbehandelingen aan:

* Voet behandeling € 21,50

De behandeling begint met het desinfecteren van de voeten en de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en het model vijlen van de nagels. Tot slot een nagelriemolie en een verzorgende voetcrème.

* Spa voet behandeling € 28,50

De behandeling begint met het desinfecteren van de voeten en de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, het model vijlen van de nagels, indien nodig oppervlakkig eelt verwijderen en een voet massage. Tot slot een nagelriemolie en een verzorgende voetcrème.


De behandelingen zijn uit te breiden met een voetmassage of een voetreflexmassage!  

Salon Lisboa werkt met het merk Footlogix.

 

Footlogix heeft unieke en revolutionaire producten cosmetische voetverzorging met farmaceutische ingrediënten en eigenschappen. In deze producten wordt gebruik gemaakt van de Dermal Infusion Technology. Hierbij dringen actieve ingrediënten sneller in en hebben een lange nawerking. Bij het gebruik van Footlogix zijn resultaten merkbaar binnen een paar dagen. Het gaat hierbij van eenvoudige voetproblemen zoals droge hielen, eelt en kloven tot aan meer specifieke aandoeningen ten gevolge van diabetes. De werking van de producten van Footlogix is klinisch bewezen.

 

DE VOORDELEN VAN FOOTLOGIX

Wat zijn de voordelen van de Footlogix producten? We zetten de voordelen even op een rij:

• Niet-occlusief: de producten sluiten de huid niet af en belemmeren haar natuurlijke werking niet. Zo kan de huid normaal ademen.
• Niet-vette formules: na het aanbrengen kunt u meteen uw sokken en schoenen weer aan. De formules beschadigen de elastische vezels van steunkousen niet. Handig en snel!
• Hygiënisch: de applicator is voorzien van een speciale afdichting. Op die manier komt er geen lucht in de verpakking en komt de mousse niet in contact met bacteriën.
• Doeltreffend: de producten beschermen beschadigde huid tegen infecties. Ze zijn bijzonder effectief bij een droge huid ten gevolge van een diabetische voet.
• Makkelijk aan te brengen: de producten worden snel opgenomen door de huid en zijn uiterst gebruiksvriendelijk.
• Bijzonder werkzaam: de producten bieden onmiddellijk schitterende resultaten. Klanten merken op dat hun klachten al na enkele dagen aanzienlijk zijn verminderd.
• De producten worden aanbevolen door gerenommeerde artsen en podologen in Noord-Amerika en Europa.