Uw handen zijn uw visitekaartje.

Mooie handen en verzorgde nagels zijn voor iedereen mogelijk. Je handen hebben veel te verduren. De Manicure behandeling is zeer geschikt voor mensen die liever hun natuurlijk nagels behouden en deze graag goed willen onderhouden en verzorgen. Een Manicure behandeling is dan ook geen overbodige luxe.

Heb je echter last van droge, beschadigde of splijtende nagels kijk dan even of een IBX behandeling niet beter is, klik voor meer informatie hier.

Salon Lisboa biedt 2 soorten manicure behandelingen aan.

* Manicure behandeling € 21,50

De behandeling begint met het desinfecteren van de handen en de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en het model vijlen van de nagels. Tot slot een nagelriemolie en een verzorgende handcrème.

* Spa Manicure behandeling € 28,50

De behandeling begint met het desinfecteren van de handen en de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, het model vijlen van de nagels en een hand/onderarm massage. Tot slot een nagelriemolie en een verzorgende handcrème.


De behandelingen zijn uit te breiden met een Paraffine behandeling of een Handmassage!

* Paraffine behandeling icm €10,- en los € 16,50

Een weldaad voor huid en gewrichten! 

Paraffine is een warme substantie waardoor de poriën open gaan staan, werkzame stoffen van de crème trekken dan dieper in de huid waardoor die beter worden gevoed. Tevens wordt je doorbloeding gestimuleerd, maakt uw huid elastischer, verzacht de pijn in de spieren en maakt de nagelriemen soepel. De behandeling is ook zeer geschikt voor mensen met reuma of andere spier en gewrichtsklachten.